Ingmar Daldorf wint Regiocup Lelystad


Ingmar Daldorf wint de eerste Regiocup Zuid wedstrijd van het seizoen, op de voet gevolgd door Cyril Evrard en Jakob Kooij. Een druk wedstrijdweekend afgelopen weekend. In Saint Malo werd getreden om het Frans Foil Slalom kampioenschap, in Wimereux voor de North Sea Cup en in Lelystad voor de Regiocup Zuid.

Nieuwe wedstrijdlocatie
De Regiocup Zuid werd gevaren op een nieuwe wedstrijdlocatie aan het recent geopende Bataviastrand in Lelystad. Op het wedstrijdwater voor de eerstvolgende World Sailing World Cup, de Allianz Regatta, kon de crew alvast even warm draaien. Later deze maand zullen aan de voet van de Gehurkte man de World Cup races voor de Olympische kitefoil en iQFOiL klassen worden gevaren.

Zaterdag was een trainingsdag, op zondag gevolgd door een officiƫle wedstrijddag. Ingmar Daldorf ging het hardst van allemaal en won daarmee ook het dagklassement.

Uitslagen in de verschillende divisies…

Overall

  1. Ingmar Daldorf
  2. Cyril Evrard
  3. Jakob Kooij

Dames

  1. Femke van der Veen
  2. Fabienne Hoogendam
  3. Andrea Vanhoorne

Jeugd

  1. Cyril Evrard
  2. Koen Hessels
  3. Max Baaijen

Dit vind je misschien ook leuk...