Veel Hollanders in de prijzen bij North Sea Cup Wimereux


Na twee jaar Corona pauze werd er afgelopen weekend weer gestreden voor de North Sea Cup in het Franse Wimereux. 26 jeugdfoilers uit Belgie, Frankrijk en Nederland waren bij elkaar gekomen om de strijd met elkaar en de elementen aan te gaan op de Noordzee.

De sterke stroming is een bepalende factor in Wimereux, dat net voorbij het Nauw van Calais ligt. Na twee wedstrijddagen en twaalf races kon er een einduitslag opgemaakt worden.

Ondanks meerdere overwinningen, kwam Hidde Boon net een puntje te kort om ook de eindoverwinning op z’n naam te schrijven. Skip Brull eindigde op de 3e plaats in de U19 divisie. De hoofdprijzen bij de meisjes en de U17 Jongens waren respectievelijk voor Zara en Kaj Rozeboom. Snelste U15 surfer was Mika Boone.

De volledige windfoil einduitslag is terug te vinden via de website van FFVoile.

Dit vind je misschien ook leuk...